Kokoustilat

Priki, 16 hengelle

Priki Alma, rakennettu 1857. Kaksimastoinen tasasaumainen alus. Molemmissa mastoissa raakapurjeet ja isomastossa lisäksi kahvelipurje. Takilan ansiosta erittäin hyvin ohjautuva. Suosittu kauppa- ja sota- aluksena.


Parkki, 24 hengelle

Parkki Suometar, vuonna 1891 Raumalla Emmanuel Unbergin valvonnassa rakennettu parkki. Aluksen koko: 303nrt (nettorekisteritonnia) ja sen pituus oli 133,5 jalkaa. Raumalainen vahtimestari Kari Gallen omisti yhdessä laivuri F.F.Söderlundin kanssa aluksen. Alus haaksirikkoutui vuonna 1893.


Fregatti, 32 hengelle

Fregatti Osmo 1867-1941. Fregatti Osmo rakennettiin Raumalla vuosina 1867-69. Se purjehti ensin raumalaisena laivana muun muassa John Nurmisen lipun alla, mutta myytiin myöhemmin ensin Luvialle ja sen jälkeen Hankoon. Osmon pitkät purjehdukset päättyivät 1920-luvun alussa ja saman vuosikymmenen lopulla Satakuntalainen osakunta käynnisti hankkeen Osmon muuttamiseksi museolaivaksi ja merimuseoksi Helsingin Seurasaaren rantaan. Rauman komeimmaksi ja kuuluisammaksi purjelaivaksi sanottu Osmo lepää pahoin hajonneena hylkynä edelleen Hiunlahdella Uudenkaupungin edustalla.


Kuunari, 12 hengelle

Kuunari Koivisto on rakennettu Koivistolla 1939, ja se on palvellut mm. Raumalla Hollmingin telakan toimistona ja asuntolaivana sekä noin 30 sotakorvauskuunarin prototyyppinä. Alus on ollut myös sillinpyynnissä Atlantilla. Liiallisen puutavaralastin vuoksi alus alkoi sittemmin vuotaa valtamerellä, mutta Niilo Wälläri pelasti laivan Suomeen. Alus jäi kuitenkin lopulta heitteille. Kuunari Koiviston runko nostettiin monien vaiheiden jälkeen ylös Maskun Korkialuodon kupeelta 1983.

Kuunaria on korjattu vuodesta 1984 lähtien. Aluksi odotukset olivat korkealla, kuunarin ympärille oltiin puuhaamassa Reposaaren Merikeskusta, jossa toimisi informatiivis-museaalinen instituutti. Mutta visiot eivät toteutuneet, päinvastoin. Kuunari on pari kertaa uponnut, ja Merikeskus jätti jälkeensä vain sotkuiset ja tulehtuneet taloussuhteet. Pori takasi 1990-luvun alussa Koiviston aikaisemmin omistaneen Vanhat puualukset ry:n 2,8 miljoonan markan lainan. Yhä on epäselvää, minne rahat hävisivät.

Priki, Parkki ja Fregatti ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi 80-90 hengelle.